Tarkastaja saapuu / Hajusteetonta teatteria Huoneteatterilla

J. B. Priestley — Antti Viitamäki

TARKASTAJA SAAPUU

Vuosi 1912, pieni englantilainen teollisuuskaupunki. Tehtaanomistaja Birlingin kotona vietetään vaatimatonta perhejuhlaa: tytär on juuri kihlautunut. Ilta on edennyt hyvän ruoan, viinin ja miellyttävän keskustelun merkeissä, kun yhtäkkiä kaiken tämän yläluokkaisen koreuden ja rauhan rikkoo ovikellon soitto.

Jos rupesi kiinnostamaan niin  varaa lippu tähän ja  lähde katsomaan mitä sitten tapahtui.

Keski-Suomen Hengitysyhdistys järjestää taas jäsenilleen hajusteettoman teatteriesityksen.

Aika:                                                        Su 2.2.2020  klo 15:00
Paikka:                                                    Huoneteatteri, Sammonkatu 4 Jyväskylä

Lipun hinta:                                             10 euroa / henkilö

Hintaan sisältyy teatterilippu, narikka, käsiohjelma ja väliaikakahvit kahvileivän kera.

Varaukset:                                               Soita Salmisen Sepolle p. 0400 913291 niin saat maksuohjeet.
                                                                 Varaukset mielellään 22.1.2020 mennessä.

Näytelmästä  voit lukea lisää Huoneteatterin kotisivulta: www.huoneteatteri.fi

Voit tulostaa täältä esitesivun tästä esityksestä.