Uusi hallitus esittäytyy

Kaudelle 2020 - 2021 valittu uusi hallitus on päässyt jo työn vauhtiin. Puheenjohtajaksi valittiin Tiina Salminen, varapuheenjohtajaksi Ahti Kinnunen, sihteerinä toimii Leena Uusitalo, rahastonhoitajana Marja-Leena Kerttula, jäsenrekisterinhoitajana Netta Hämäläinen, tiedotuksesta vastaavana Outi Puukari ja liikuntayhdyshenkilönä Merja Liisa Paananen.

Hallitus toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan ja olemaan hallituksen jäseniin rohkeasti yhteydessä. Keski-Suomen Hengitysyhdistys on sen näköinen millaiseksi jokainen jäsen sen muodostaa, tehdään asioita yhdessä ja ilolla. Muistattehan meidän säännöllisen toiminnan kuten upeat harraste- ja vertaisryhmät. Ne ovat juuri teitä varten, paremman arjen ja terveyden puolesta. Aurinkoista kevättä!