Yhdistys on perustettu kesäkuussa 1941 ja on Suomen vanhin hengitysyhdistys.
Kangasalan Seudun Hengitysyhdistys ry on Hengitysliiton jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu kesäkuussa 1941 ja on Suomen vanhin hengitysyhdistys.

Nykyisen Pikonlinnan sairaalan, silloisen tuberkuloosiparantolan potilaat perustivat yhdistyksen oman virkistystoimintansa tukemiseksi. Toimisto oli pitkään sairaalan kellarikerroksessa, mutta jo usean vuoden ajan 'Silmukellari' on ollut Kangasalan keskustassa.

Järjestämme jäsenillemme monenlaista virkistystoimintaa. Liikunta on erityisen tärkeä hengityssairaan toimintakunnon säilyttämiseksi ja meillä onkin aktiivisia liikuntaryhmiä.

SOITA!

Hengitysliiton sosiaali- ja terveysturvanasiantuntija palvelee soittajia torstaisin klo 9-12 numerossa 020 757 5138

Puheluiden hinta on kiinteästä verkosta soitettaessa 8,21 senttiä/puhelu + 6,9 senttiä/min, matkapuhelimesta soitettaessa 8,21 senttiä/puhelu + 14,9 senttiä/min.

Paikallisesta ulkoilman laadusta saa tietoa oman kunnan nettisivuilta, ympäristöviranomaiselta tai valtakunnallisesta portaalista http://www.ilmanlaatu.fi/.

Toimisto Silmukellari

avoinna torstaisin klo 16 - 17

KESÄ-HEINÄ-ELOKUU SULJETTU

Toivontie 1 C
36200 KANGASALA
puh.  045 1340 130
kangasalanseutu@hengitysyhdistys.fi

Paikalliset Silmut järjestävät toimintaa yhdistyksen jäsenille ja toivottavat kaikki tervetulleiksi mukaan!