Pyyhkeitä ja ruusu

Jäsenedut

Pyöräpiste Vaarapuro Ky myöntää Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan alennusta lajiin liittyvissä ostoissa 20 prosenttia, muista urheilutarvikkeista 15 prosenttia, polkupyöristä 10 prosenttia. Alennus ei koske tarjous-  ja aletuotteita.

Ylivieskan Urheilu ja Lelu Oy,  Latvalantie 6,  myöntää alennusta 10 prosenttia Kalajokilaakson Hengitysyhdistyksen jäsenille jäsenkorttia vastaan. Alennus ei koske kuitenkaan polkupyöriä eikä aseita.

Uintia Kalajoen SaniFani -kylpylässä ja Nivalan Uikossa jäsenhintaan voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan kerran viikossa.

Ilmainen kuntosalivuoro lauantaisin kello 13-14 Ylivieskan Kotikartano 2:ssa.

Nivalassa on hengityssairaille kansalaisopiston jumppa. Lisätietoja kansalaisopistosta ja Aino Saukolta.

Hengitysliiton maksuttomia oppaita.
Asiantuntijaluentoja