KIRPPUTORIPAIKKA 71 VARATTU LA-PE AJ. 15.8.-21.8.2020

Hei,

ELOKUUSSA ALOITAMME TOIMIMAAN SEURAAVASTI,

KIRPPUTORIPAIKKA   71   VARATTU TAVARAKIRPPIKSESTÄ  AJALLE  15.8.-21.8.2020   .   Lauantaista perjantaihin.

Otan vastaan tuotteita kotonani sovittuna aikana kuten  LASTENVAATTEITA, VERHOJA, LELUJA JA ASTIOITA.

Voisit soittaa minulle 050-4144154, jos sinulla on lahjoittaa myytäväksi puhtaita ja hyväkuntoisia tuotteita. Käsityöt tervetulleita.

Tuotteet voit tuoda minulle suoraan kotiin Myötärinteentie 340, 87500  Kajaani

Voit tuoda tuotteita myös lauantaina 15.8.20 klo 9 kirpputorille kun olen laittamassa paikkaa no 71, käyn hinnoittelemassa toimistolla ja laitan  tuotteisiin hinnat ja vien sitten myyntiin.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN    EILA KORHONEN PUHEENJOHTAJA.

MUISTA PAIKKANUMERO ON 71, jos unohtui kun menet kirpputorille, kysy kassalta numeromme nimellä Kajaanin seudun hengitysyhdistys.

Tavarakirppiksen hintalaput voi tulostaa suoraan netistä kirppiksen sivuilta.  Hinnoittele itse valmiiksi ja voit tuoda koko viikon paikalle uusia tuotteita.

Näin keräämme varoja, koska taisi tuo markkinakatu tältä kesältä jäädä...koronan vuoksi.

PORINAKERHOKIN SAATTAA ALKAA RIIPPUEN KORONATILANTEESTA.

KUNTOSALIRYHMÄT ALKAVAT TODENNÄKÖISESTI.  Vetäjän paikka on auki Akseli ja Elinan kuntosaliryhmään.

ALLASJUMPPA TORSTAINA SAATTAA JATKUA.  Uimahalli siirtänyt aukioloaikaansa taas ...remontin vuoksi,,, aukeaa ehkä 15.8.2020 alkaen. Kannattaa käydä Kaukaveden sivuilla katsomassa tilannetta.

TEATTERIIN OLEMME MENOSSA HETI KATSOMAAN UUDET NÄYTÖKSET, JOTAKIN NIISTÄ, MINKÄ HALLITUS KATSOO PARHAAKSI.

SEURAA SIVUSTOAMME.     SEURAA MYÖS KOTI KAJAANIN SEURAT TOIMIVAT SIVUSTOA 15.8.2020 LÄHTIEN.