SYKSYN 2019 TOIMINNASTA

Yhdistyksen syksyn toiminnasta

Tiistaisin  keilaajat Keilahallilla klo  9.00

Tiistaisin joogaryhmä  Mäntylän päiväkoti Lehtikangas ( ryhmä nyt täynnä)

Keskiviikko;  kuntosali  Ammattikorkeakoulun  kuntosalilla klo 10

Keskiviikko  klo 12.00 porinakerho kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä  yhdistyksen  toimistolla Pohjolankadulla

Torstaisin allasjumppa  Kaukavedellä  klo  15.30. HUOMAA UUSI AIKA SYKSYSTÄ 2019 LÄHTIEN.

Yhdistyksen  toimistolla  kokoontuvat  vertaisryhmät ;uniapnea-ryhmä  (vetäjä Tuula  Nygård)  ja harvinaisten  keuhkosairauksien ryhmä  (vetäjä Teija Huotari)

Tulossa lisäksi  yhteinen  teatteri-ilta, koulutustilaisuuksia, jouluinen tapaaminen.

Yhdistys osallistuu  joulukuussa  joulumessuille Kajaani-Hallilla 7-8.12.19 PAIKKA 38, mahdollisuuksien mukaan  tapahtuma myös keuhkoahtauma-taudista ja vertaisryhmän perustaminen

TERVETULOA TOIMINTAAN MUKAAN.

YHDISTYS TUKEE JÄSENIENSÄ LIIKUNTAHARRASTUKSIA  MAKSAMALLA OSALLISTUMISKUITTIA VASTAAN 20 e tuen. Tuki kerran/jäsen.Toimita syksyn aikana  kuitti taloudenhoitaja   Tuulalle  tai  yhdistyksen  toimistolle.  MUISTA LISÄTÄ PANKKITILITIETOSI JA JÄSENNUMEROSI.  ILMOITA MYÖS JOS YHTEYSTIEDOISSASI ON MUUTOKSIA.