Pyyhkeitä ja ruusu

Jäsenedut

Retkiä ja virkistystoimintaa

Jäsenkirje tulee jäsenmaksujen yhteydessä tammikuussa.

Maksuttomia oppaita terveysasemilta, erilaisissa tapahtumista ja hallituksen jäseniltä (myös jäseneksiliittymis kaavakkeita)

Liikuntatapahtumia

Ilmanpuhdistimen lainausta ilmaiseksi terveysasemalta (Soini)

Jäsenedut uimahalleihin ja kuntosaleihin  Alajärvellä 15% sarjalipun hinnasta erotuksen maksaa jäsen itse. Etu alkaa vuoden  alusta ja se on  koko alueen jäsenille (Alajärvi, Lappajärvi, Evijärvi, Vimpeli ja Soini) Jäsenkortti esitettävä lipun myynnissä edun saadaksesi.

Kuntosalilla Evijärvellä, Soinissa, Vimpelissä ja entisellä Lehtimäellä samoin 15% etu sarjalipuista,erotuksen maksaa jäsen itse.

Allasjumppa toistaiseksi Lehtimäen Silmulla Opiston uimahallilla.

Keilaetu Alajärvellä Alvariinissa jäsenille, jotka olette innostuneet keilaamaan. Etu on 2€/ratatunti. Jäsenkortti esitettävä.

Adressimyyntiä Lehtimäellä ja Soinissa edullisesti.

Ohjausta Hengitysliiton puhelinneuvontaan (sisäilma ja korjausneuvonta)

Ohjausta Hengitysliiton puhelinneuvontaan (sosiaali- ja terveysturva)

Kun tarvitset majoitusta matkustaessasi kysy mahdollisia etuja Hengitysliiton jäsenille,etuja on useissa hotelleissa ja lomakeskuksissa.

Hengityslehdessä ilmoitellaan myös kuntoutuspalveluista joihin voi hakea lehdessä olevalla lomakkeella

Hengitys-lehti 4 kertaa vuodessa.

Paikallislehtien seuratoimintapalstoilla ilmoitellaan tapahtumista, myös yhdistyksen kotisivuilla ja facebook-sivulla.