Elämä janottaa -kesäteatteri

Vastuuhenkilö:
Liisa Sivonen
Kuvaus:

Tapio Liinojan ja Mikko Kivisen käsikirjoittama Elämä janottaa - musiikkikomedia. Asetelma on klassinen; Nuori kaupunkilaispoika Morgan lähetetään maalle kesätöihin. Pitäjässä on kylän isoin pohatta Johansson, tämä kaunis tytär Aino, kylän moporyhmä, ja kylän vuoden päätapahtuma eli kyläjuhlat tulossa.
Suistuuko kaupunkilaisten elämä raiteiltaan maaseudulla? Kuka löytää tosirakkauden? Kaikilla tuntuu olevan jotain salattavaa, mutta kenellä kyläläisillä on suurin salaisuus?

Kesän hauskimmassa musiikkikomediassa nauretaan Lapinlahden Lintujen hittien tahdissa.

Rooleissa: Petrus Kähkönen, Tuuli Anikari, Marjaana Viitanen, Aapo Oranen ja Vintte Viitanen

Lisätietoja:
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: yhdistyksen toimisto, ti ja to klo 10-14, p: 0400 815383 Bussiaikataulu ja pysähdyspaikat ilmoitetaan Uutisvuoksen Seurat toimii -palstalla aikataulun varmistuttua. Hinta: 50 euroa jäsenet, muilta 55 euroa, sisältää matkan, lipun ja ruuan. Maksu bussissa, yhdistyksen toimistolle tai yhdistyksen tilille FI2341082620006634
Tapahtuma päivitetty:
12.6.2019