WellO2 hengitysharjoituslaite

_mg_6841.jpg

Lisää hengityshyvinvointia

WellO2 on uuden tyyppinen hengitysharjoituslaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laite harjoittaa ulos- ja sisäänhengityslihaksia säädettävän hengitysvastuksen avulla, sekä tuottaa samalla lämmintä ja kosteaa ilmaa ilmateihin.
Laitteen käytöstä on hyötyä mm. heikosta tai pinnallisesta hengityksestä kärsiville, kuorsaajille, ikääntyville, urheilijoille, huonosta ilmanlaadusta kärsiville, tai ammatikseen ääntään käyttäville henkilöille.

WellO2 vahvistaa ulos- ja sisäänhengitysvoimaa, avaa ja kosteuttaa ilmateitä ja auttaa poistamaan limaa. Laitteesta on hyötyä pinnallisesti hengittäville, urheilijoille, äänityöläisille ja ikääntyville.

Hengitysliiton jäsenetuna saat 15 %:n alennuksen WellO2-laitteen verkkokaupassa voimassa olevasta hinnasta. Tilaamalla 10 kpl WellO2-laitteita kerralla, saat yhden laitteen ilmaiseksi.

Hyödynnä jäsenetusi ja hanki laite Hapella Oy:n verkkokaupasta. Jäsenetu koodin saat Marja Meltiltä p. 040 755 5126 marja.meltti(a)hengitysliitto.fi. Syötä saamasi koodi verkkokaupassa Kupongit-kenttään. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.shop.wello2.com

Lisätiedot: www.wello2.com

Lisätietoja voit kysyä myös Iisalmen Hengitysyhdistyksen sihteeriltä puh. 044 559 2210 Eila Huusko