Jonas-suojaimet ja Vogmask-suojaimet

 

Suomen Jonakselta löytyy sekä hengityssuojaimia katu- ja siitepölyä vastaan että pakkasta varten hengitysilman lämmittimiä. 

 

http://www.jonas.fi/

Tietoa Jonas-suojaimista: 

Jonaset Hengitysilmanlämmittimet

Jonas hengitysilmanlämmittimet suojaavat kylmän sään haitoilta ja tekevät ulkona liikkumisen vaivattomaksi. Kylmä ilma muuttuu helpoksi hengittää ja ulkonaolosta ja liikkumisesta voi nauttia kylmälläkin säällä.

Jonas tuotteet:

  • sopivat kaikkeen ulkoiluun, urheiluun tai ulkona työskentelyyn
  • soveltuvat erityisen hyvin astmaatikoille sekä keuhko- ja sydänpotilaille
  • saatavilla useita eri värejä ja malleja sekä aikuisille että lapsille

Jonaspro hengityssuojain siite- ja katupölyä ja pienhiukkasia vastaan

Jonaspro on uudenlainen kasvoja myötäilevä hengityssuojain siite- ja katupölyä ja muita ilmassa olevia pienhiukkasia vastaan. Suojaimessa on vaihdettava suodatin, joka suodattaa tehokkaasti ilmassa olevia hiukkasia.

Suodatinluokka on P2.

Pystymme myös tekemään kimppatilauksia Vogmask-hengityssuojaimista edulliseen jäsenhintaan. 

https://www.ilmanhaltija.fi/brand/1/vogmask

Tietoa Vogmask-suojaimista; 

Hengityssuojaimen valinta − hengityssuojaimen luokka kertoo sopivimman

Minkälainen hengitysmaski sitten kannattaa valita? Hengitysmaskin luokka kertoo tarpeitasi vastaavan, sopivimman tuotteen. Luokkia on kaikkiaan kolme: FFP1 – FFP3. Vogmaskeja löytyy kahdessa suojainluokassa: kevyempi FFP1-hengityssuojain suodattaa 80 % ilmansaasteista, kun taas FFP2-luokan hengityssuojain suodattaa jopa 95 % ilmansaasteista. FFP2-hengityssuojain soveltuukin erityisherkille ja heille, jotka altistuvat voimakkaasti ilmansaasteille päivittäin. Huomioithan, että Vogmask-hengityssuojaimet eivät sovellu ammattikäyttöön. Valitse sopivan luokan suojain (luokka näkyy suojaimen nimessä) ja sen jälkeen sinua miellyttävin kuosi ja klikkaa tuote ostoskoriin − aloita puhtaampi elämä jo tänään!

Mikäli hengityssuojaimen valinta askarruttaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä; olemme palveleva verkkokauppa.

Hengityssuojaimet, joilla suojaudut tehokkaasti mutta tyylikkäästi ilmansaasteilta, pölyltä ja hajusteilta

Hengityssuojaimia näkee useimmiten suurkaupunkien asukkailla, jotka haluavat suojautua kaupungin tukahduttavilta ilmansaasteilta. Päästöjä on kuitenkin kaikkialla ympärillämme asuinpaikasta riippumatta, joten nykyään hengityssuojain onkin tarpeellinen jokaiselle terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtivalle. Hengityssuojain on erityisen hyödyllinen ulkona aktiivisesti liikkujille, työmatkapyöräilijöille ja -kävelijöille sekä ulkona työskenteleville, jotka altistuvat saasteille päivittäin. Ilmahaltijan hengityssuojaimet suojaavat sinut tehokkaasti ja tyylikkäästi niin ilmansaasteilta, katupölyltä, siitepölyltä kuin hajusteiltakin.

Hengitä raikasta, puhdasta ja terveellistä ilmaa − tilaa hengityssuojaimet verkkokaupastamme!

Hengityssuojaimet pyöräilyyn & ulkoiluun − älä anna saasteiden haitata suoritusta

Oletko ahkera ulkoilija tai pyöräilijä? Teetkö töitä esimerkiksi kaupungin ulkoalueilla? Hengitysmaski on järkevä hankinta silloin, kuin päivittäin altistuu ilmansaasteille, katupölylle tai siitepölylle. Työmatkapyöräilyn tai -kävelyn kasvattaessa suosiotaan erityisesti suurissa kaupungeissa on havahduttu pitämään kunnon lisäksi huolta myös hengitysteistä.

Hanki sinäkin hengityssuojaimet pyöräilyyn, kävelyyn tai ulkoiluun ja nauti puhtaammasta, terveellisemmästä ilmasta keuhkoissasi.

Huippulaadukas hengityssuojain aktiivihiilikerroksella

Tee tyyliisi sopiva terveysteko − trendikkäästi. Valikoimiimme kuuluvat huippulaadukkaat Vogmask-hengityssuojaimet, jotka suodattavat tehokkaasti ilmansaasteita ja joiden aktiivihiilikerros lisää käyttömukavuutta. Vogmaskin hengityssuojaimet ovat innovatiivisen muotoilunsa ansiosta mukavia käyttää ja tuntuvat ihoa vasten miellyttäviltä ja pehmeiltä. Ja mikä parasta, hengityssuojaimia saa useissa hauskoissa kuoseissa ja väreissä.

Unohda tylsät, sairaalamaisen valkoiset hengityssuojaimet ja hanki tyyliisi sopiva Vogmask!

Hengityssuojain astmaatikoille ja hajusteherkille

Hengityssuojaimet ovat tarpeellisia astmaatikoille ja hajusteherkille, sillä ne suodattavat tehokkaasti ilmansaasteita ja pölyjä sekä suojaavat hengitysteitä. Hajusteyliherkälle julkiset tilat kuten kauppa, bussi tai jopa työpaikka voivat olla erittäin piinallisia, sillä kanssaihmisten hajusteet voivat aiheuttaa voimakkaita reaktioita.

Vogmask-hengityssuojain on astmaatikon pelastus - etkä tingi tyylistä.