Jäsenyys

Kaikki ovat tervetulleita jäseniksemme sekä mukaan toimintaamme. Sinun ei itse tarvitse olla hengityssairas liittyäksesi jäseneksemme. Olet myös erittäin tervetullut mukaan aktiivitoimintaamme ja kertomaan omia kehittämisehdotuksiasi sekä ideoitasi tämän tiimoilta.

Varsinainen jäsen 20 € /vuosi

Perheenjäsen ja nuorisojäsen (15-17v.) 12 € /vuosi

Lapsijäsenellä (alle 15 v.) ei ole maksua

Yhdistyksemme jäsenet pääsevät Viihdeuimala Vesihelmeen seuraavin hinnoin. Etu on voimassa maksimissaan 8 käyntikertaa kuukaudessa:

Kertakäynti aikuiselta 5€

Kertakäynti lapsi, eläkeläinen 4€

Perhe (2 aik + 2 lasta)  18€

Esitä jäsenkortti kassalla ja laita nimesi yhdistyksemme listaan.

Jäsenemme saavat alennusta Terveyskauppa Helokista 10%

Jäsenemme ovat oikeutettuja myös Hengitysliiton valtakunnallisiin jäsenetuihin. Valtakunnalliset jäsenedut näet Hengitysliiton sivuilta.

Holiday Clubin alennukset vähintään 15% päivän hinnasta, alennuksia Tallink Siljalta. WellO2- hengitysharjoituslaite jäsenhintaan, 4 kertaa vuodessa ilmestyvä Hengitys- lehti. Lue lisää muista eduista Hengitysliiton sivuilta.