Forssan Seudun Hengitysyhdistys ry

Forssan Seudun Hengitysyhdistys edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää eläämää. Yhdistys tarjoaa hengityssairaille ja heidän läheisilleen yhteisön osallistua ja vaikuttaa. Sähköposti: forssanseutu@hengitysyhdistys.fi

Forssan Seudun Hengitysyhdistys on Hengitysliiton jäsenjärjestö. Yhdistys toimii Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan, Urjalan ja Ypäjän kuntien alueilla. Se on perustettu 17.2.1946. Jäsenmäärä on lähes 200.

Forssan Seudun Hengitysyhdistys toimii alueensa hengityssairaiden ja heidän läheistensä edunvalvonta- ja tukijärjestönä. Yhdistys järjestää asiantuntijaluentoja, liikuntaa, vertaistoimintaa ja retkiä sekä välittää Hengitysliiton maksuttomia oppaita.

Seuraa ilmoitteluamme SeutuSanomien järjestöpalstalla sekä facebook-sivuillamme.

Kaikki hengityssairaat ja heidän läheisensä ovat tervetulleita jäseniksemme sekä mukaan toimintaamme.

Varsinainen jäsen 20 € /vuosi

Perheenjäsen ja nuorisojäsen (15-17v.) 12 € /vuosi