Tältä sivulta löydät tiedoa tulevista yhdistyksen järjestämistä retkistä ja virkistystapahtumista

Retket ja virkistyspäivät

Yhdistys järjestää aktiivisesti erinäisiä retkiä ja vierailuja.

15.6.2019 lähdetään kokopäiväretkelle Iittalaan ja Hattulan Suvirantaan Kanta-Hämeen Hengityksen kesäpaikkaan

retki_suvirantaan.pdf_.jpg

la 24.8.2019 Patikka-/melontaretki Kyynäränharjua pitkin ja sieltä Korteniemen perinnetilalle.

Retken hinta jäseniltä ja perheenjäseniltä/seuralaisilta:

Patikoijat: 10€

Melojat : 40€ (lapsi max 10-12v lisäpenkillä kanootissa 20€, sylilapsi rinkassa/kantorepussa 0€)

Hinta sisältää vasta paistetut letut/kahvi/tee/mehu Korteniemessä ja tilan esittelyn.

Kuljetus: Omilla autoilla tai kimppakyydillä.

Sitovat ilmoittautumiset 31.7. mennessä. (Melojat alustavat ilmoittautumiset mielellään hyvissä ajoin) Maksu joko käteisellä etukäteen tai pankkisiirrolla. Ilmoita ilmoittautuessasi kyydin tarve.

Ilmoittautumiset:

Kirsi Repo: p, 0407050885, kirsi.repo@hengitysyhdistys.fi

Sirkka-Liisa Ilvonen: p. 0400616286, sirkka-liisa.ilvonen@hengitysyhdistys.fi

Aikataulu :

12.00 Lähtö Pirttilahden parkkipaikalta Kyynäränharjulle

Pirttilahden parkkipaikka: Kanteluksentie 211, Tammela

13.00 Melojat lähtevät Kopinlahdelta, kohti Korteniemeä, patikoijat jatkavat kävellen

Kopinlahden parkkipaikka: Kansanpuistontie 203, Tammela

15.00 Alkavat lettukestit Korteniemessä, lettuja saa sitä mukaa, kun niitä valmistuu.

Korteniemi: Korteniementie 270, Tammela

16.00 Korteniemen tilan esittely

Vapaata aikaa Korteniemessä. Mahdollisuus uintiin, grillaukseen(säävaraus) ja tilaan tutustumiseen.

Paluu autoille joko kävellen tai kuljetus kuskeille hakemaan autoja.

Kyynäränharjun osuus reitistä on noin 1,5km yhteen suuntaan ja tämä reitti on esteetön. Parkkipaikka löytyy molemmista päistä. Reitti Kopinlahdelta Korteniemeen on noin 4 km yhteen suuntaan. Eli kaikkiaan noin 5,5 km yhteen suuntaan. Retkeen voi osallistua haluamallaan matkalla ja tavalla. Voi patikoida pelkän Kyynäränharjun tai tulla myös suoraan Korteniemeen, mutta silloin paras järjestää kuljetus itse. Toki autamme järjestelyissä tarvittaessa.

Melojat: Oltava perusuimataito (kelluntaliivit on järjestäjältä). Lapset mukana huoltajan harkinnan mukaan, alle 40 kg painoisille pelastusliivi (joita kokoluokat 15-30 kg sekä 30-40 kg). Pelastusliivin tarpeesta ja kokoluokasta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Varattu 4 lisäistuinpaikkaa lapsille. Minimi melojamäärä on 10h, max 24 h (aikuisia).

Mukaan voi ottaa myös omia eväitä ja grillattavaa ( jos ei metsäpalovaroitusta). Muistakaa ottaa juotavaa riittävästä, sää huomioiden.

Alla kartta patikointi-reitistä. Lähtö ylimmän rastin luota eli Pirttilahden parkkipaikalta.

ruostejarviliesjarvi_fin.png

13.9.2019 olemme mukana Mahdollisuuksien torilla Forssassa

21.9.2019 vietämme päivää Ruostejärvellä saunomisen merkeissä

2019 marraskuussa järjestämme virkistyspäivän Forssan ammatti-instituutissa yhdessä hoitaja- ja kosmetologi-opiskelijoiden kanssa.