Tältä sivulta löydät tiedoa tulevista yhdistyksen järjestämistä retkistä ja virkistystapahtumista

Retket ja virkistyspäivät

Yhdistys järjestää aktiivisesti erinäisiä retkiä ja vierailuja.

LAUANTAINA  22.8.2020  kello  13-18 VIRKISTYSPÄIVÄ Ruostejärven saunalla ja alueella (Kesäsiirtolaintie 73, Tammela).

Saunotaan ja uidaan (hyvä matala hiekkaranta  ja saunatilat, joissa  voidaan etäisyydet pitää) sekä  yhdessäoloa. Yhdistys tarjoaa kahvin/pulla ja mehua.  Voit ottaa  itsellesi  omat eväät ja mm. grillata makkaraa. Omilla kyydeillä "korona" huomioiden.Tervetuloa hengityssairaat  ja heidän läheisensä.

13.9.2019 klo 17-20 olemme mukana Mahdollisuuksien torilla Forssassa

21.9.2019 vietämme päivää Ruostejärvellä saunomisen merkeissä, jäsenemme tervetulleita saunomaan klo 14-18.

21.11. 2019 Hemmottelu- ja tutustumispäivä Forssan ammatti-instituutissa. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista.