Jäsenillat

Yhdistyksemme järjestää vapaamuotoisia jäseniltoja Forssan Yhteistötalolla kerran kuukaudessa, kuun ensimmäisenä tiistaina klo 18-20. Vietämme aikaa kuulumisia vaihtaen, pelaillen seurapelejä, tehden käsitöitä tai muuta mukavaa. Otamme ideat ilolla vastaan. Voit ottaa mukaan oman pelin, käsityön jne. Voit saada myös apua ja  vinkkejä käsitöihin. Tule mukaan tutustumaan iloiseen porukkaamme! Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen, vaikka et olisi jäsenemmekään. Ei ennakkoilmoittautumista. Katso ajat ja päivät tapahtumakalenterista. Tervetuloa!

astma-paiva_7.5.pdf_.jpg

Olemme mukana myös kyliemme HYTE-hetkissä ja tulemme mielellämme myös sinun kylällesi ja aiheen voimme miettiä yhdessä.

Laita sähköpostia forssanseutu@hengitysyhdistys.fi tai soita p. 0407050885/ Kirsi tai 0400616286/ Sirkka-Liisa