Silmälaseja

Toiminta

Edistämme hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta.

Vaikutamme asiantuntijana mielipiteisiin ja päättäjiin.

Toimimme terveellisen elinympäristön ja puhtaan ilman puolesta.

Kehitämme jäsenpalveluita ja yhteistyöverkostoja.

Tuemme ja ohjaamme hengityssairaita kuntoutukseen ja sopeutumisvalmennukseen hakeutumisessa, vertaistuen löytämisessä, tupakoinnin lopettamisessa yms.....

Järjestämme virkistystä kesäisin tekemällä retkiä eri puolella Suomea.

Kehitämme itseämme ja ennakoimme ajankohtaisia asioita järjestämällä yleisö- ja tiedotustilaisuuksia.

Tiedotamme tilaisuuksistamme alueemme maakuntalehti Ilkassa sekä ilmaisjakelulehti Eparissa.
Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät myös näiltä verkkosivuiltamme.

Jäsenkirjeen lähetämme kaikille jäsenille kerran tai pari vuodessa. Jäsenkirjeessä kerrotaan ajankohtaisista asioista, vertaistukiryhmistä ja retkistä, joita kesäisin teemme.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Seinäjoen keskussairaalan keuhkopoliklinikka, alueemme terveyskeskukset, joissa jokaisessa toimii nimetty astmayhdyshenkilö, samoin kuin apteekeissa.

Myymme toimistollamme PEF-mittareita, allergiaystävällisiä, pölyämättömiä vuodevaatteita ja pakkassään hengitysilmalämmittimiä.

Jaamme Hengitysliiton julkaisemia ilmaisia oppaita.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAMME!

Jäsenetuna saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Hengitysliiton jäsenlehden.