Silmälaseja

Toiminta

Vertaistoiminta on yksi Hengitysyhdistysten keskeisimmistä toimintamuodoista. Vertaistuella tarkoitetaan samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kohtaamista, kuulluksi ja ymmärretyksi tulemista ja toisten tukemista. Se on vuorovaikutuksessa olemista, kokemusten ja tuntemusten vaihtamista sekä oman sairaushistorian tarkastelua ja jakamista toisten kanssa. Ennen kaikkea vertaiset voivat antaa ja saada voimaa ja iloa arkielämään.

Voit vaikuttaa paikkakunnallasi hengityssairaiden asioihin osallistumalla syys- ja kevätkokouksiin ja muuhun yhdistyksen toimintaan.Tietoa toiminnasta saat jäsenkirjeestä, kotisivuilta, sihteeriltä sekä Akaan Seudun ja Urjalan Sanomien seurapalstoilta.

TULE  ROHKEASTI  TUTUSTUMAAN  MEIHIN  MAANANTAISIN  KLO  14.00 TOIJALAN  SAMPOLAAN !