Jäsenmaksut ja edut

Jäsenmaksut v 2017 25€ varsinainen jäsen ja 15€ nuoriso-ja perheenjäsen. Yhdistys tukee Someron liikunnan sarjalippu ostoja 6€/ostos. Tätä etua voit käyttää liikunnan ryhmissä kuntosalilla ja uimahallissa. Ostoksesi voit tehdä uimahalli Loiskeen kassalla esittämällä jäsenkorttisi jäsennumeron.

Yhdistys on perustettu vuonna 1995.

Yhdistyksen tavoitteena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä toimia edunvalvonta- ja tukijärjestönä. Yhdistys toimii myös terveyden edistämisen ja puhtaan elinympäristön puolesta.

Yhdistys:

• toimii hengityssairauksien  hoidon ja kuntoutuksen puolesta.
  • vaikuttaa hengityssairaiden  edunvalvonta-, tuki-, ja asiantuntijajärjestönä
  • on paikallisesti yhteistyössä päättäjien ja viranomaisten sekä muiden vammais-, kansanterveys- ja vapaaehtoisten kansalaisjärjestöjen kanssa.
EsikatseluLiiteKoko
Hengitysyhdistyksen säännöt42.5 Kt